Your address will show here +12 34 56 78

@ReijoKarhinen @MarinSanna @KatriKulmuni @MariaOhisalo @liandersson @anna_maja @MikaLintila @TyttiTup Suomella on hyvät mahdollisuudet ottaa tästä kilpailuetua ja kestävää taloudellista kasvua. EK ja yritysmaailmakin valmis tähän. On tartuttava toimeen, hallituksen luotava edellytyksiä uudistuksille. Huonoin päätös on olla tekemättä päätöksiä. Ei saa jäädä tuleen makaamaan.

Raha siirtyy pois kohteista, joissa on ilmastoriski - ”Ilmastonmuutos johtaa väistämättä siihen, että luonto ja kuluttajat tuhoavat sellaiset yritykset, jotka eivät ymmärrä edessä olevan muutoksen suuruutta. Tällaisissa kohteissa ei rahaa kannata pitää.”

Pääkirjoitus: Raha siirtyy pois kohteista, joissa on ilmastoriski

Sekin on markkinataloutta, jos sijoittajat alkavat vältellä ilmastoa tuhoavia yrityksiä.

www.hs.fi

Yleinen

Yhteinen ruokapöytä katsoo tulevaisuuteen

21.12.2019

Yksi uusi sivu käännettiin suomalaisen ruuan tarinassa, kun Rinteen ja edelleen Marinin hallituksen ohjelman mukainen yhteinen ruokapöy...

Yleinen

Osuustoimintayrityksiltä puuttuu tiedostava omistaja

13.12.2019

Osuuskuntiemme yhteenlaskettu jäsenmäärä Suomessa on yli 7 miljoonaa henkilöä. Näiden jäsenten löyhä...

Yleinen

Webinaari: Muuttunut toiminta­ympäristö ja strateginen ennakointi

14.10.2019

Yhteistyössä: Vere Olin Kai Virtasen vieraana Veren webinaarisarjassa. Keskustelimme strategisesta ennakoinnista, palvelumuotoilusta, muuttuneesta toi...

Ajankohtaista
Maataloutemme yrittäjätulo on trendinomaisesti laskenut käytännössä koko sen ajan mitä Suomi on ollut EU:n jäsen. Pääministeri Sipilän asettamana selvityshenkilönä, minun odotetaan esittävän ehdotuksia, joilla tätä yrittäjätuloa voitaisiin kasvattaa 500 miljoonalla eurolla. On selvää, että hienosäädöllä näin pitkäaikainen kehitystrendi ei käänny. Esittelin ehdotuksen helmikuussa 2019.
Ota yhteyttä
  • Text Hover